full screen background image

apputvecklare

Apputveckling

 

Varför mobilapplikation?

Världen har blivit mobil! En iPhone-användare spenderar över 1 timme om dagen med att surfa via mobilen, och 36 procent av befolkningen över 12 år surfar mobilt. 2014 kommer fler personer att surfa via mobilen än via datorn, samtidigt som handeln via mobiler väntas överstiga 1 trillion dollar. Med andra ord – världen har blivit mobil och det är dags att se till att man har en mobilstrategi för sin verksamhet.

 

Så här skapar man en bra applikation

En av nycklarna till att skapa en bra mobilapplikation är att förstå dina affärsmål och identifiera lämplig strategi för att uppnå dessa mål. Vi hjälper dig att utveckla din idé och kommer att använda all vår erfarenhet och expertis till att utforma applikationen. Vårt team kommer att göra en konkurrensanalys och grundligt analysera din applikation för att säkerställa att din tänkta strategi passar bra för just din målgrupp. Vårt team kommer också att hjälpa dig att identifiera de centrala funktionerna i applikationen och ta bort överflöd och brus. Vi har ett välutbildat team inom apputveckling.

 

Från ide till verklighet

Många av våra kunder har en god idé om vad de vill ha i en applikation, men vill ändå träffas och diskutera med våra experter inom mobilapplikationer för att utveckla produkten ytterligare. Det är därför vårt kompetenta team av apputvecklare kommer att arbeta med dig. Vi diskuterar kring idéer tillsammans så att din applikation kommer att anpassas utefter dina krav och har den bästa chansen att sticka ut bland konkurrenterna på den ständigt växande appmarknaden. Vi kan även designa hela din mobilapp och därigenom erbjuda en komplett paketlösning.

 

Vilken plattform vill du nå ut på? Vi kan alla!

Vi är ett gäng drivna apputvecklare som arbetar med apputveckling till alla stora mobila plattformar som IOS, Android och Windows. Vi erbjuder färdiga applikationsutvecklingstjänster, från idégenerering, användarvänlighet, kreativ design, apputveckling, test till den slutgiltiga driftsättningen. Vi utvecklar också administratörssidor där ni kan administrera och uppdatera er applikation, allt för att det skall vara enkelt för er.

 

 

 

apputveckling niklasHej jag heter Martin och är apputvecklare här på Majako.
Söker du apputvecklare?
Använd kontaktformuläret här nedan eller ring mig direkt på 0702 387 143
Mvh Martin Gustafsson