Tjänster

Vi älskar webben, mobila appar, e-handel och sökmotoroptimering

[container bg=”yes” w=”100%” float=”left” p=”10px”]
webb och mobila applikationer

Webb- & mobilapplikationer

När vi tar oss an er som kund fokuserar vi fullt ut på era mål och syften. Därifrån tar vi den vägen som passar bäst för era behov. Det kan vara att bygga en helt skräddarsydd webbplats som möter alla era krav gällande funktion och teknik. Eller för att komma igång snabbare kan vi utgå från en redan befintlig plattform. Viktigast är att lösningen passar just ert företag.

Vår expertis ligger i Microsoft-tekniken men är inte begränsad där. Vi har även erfarenhet av att bygga plattformsoberoende applikationer där ni som kund använder endast en administrationspanel för att skapa applikationer för både webb och mobil (gällande iPhone, iPad, Android och Windows Phone).


webb och mobila applikationer

E-handel

E-handel är vårt främsta område. Här har vi många års erfarenhet av att bygga skräddarsydda lösningar som optimerar våra kunders webbplatser. Allt för att möjliggöra en lyckad e-handelssatsning och samtidigt ligga i framkant gällande teknikens utveckling. Vi kan ta oss an hela processen från grafisk design, produktfotografering till strategi, marknadsföring samt integrering med önskade affärssystem. Allt för att ni som kund ska kunna fokusera på det ni är bra på – er produkt.


webb och mobila applikationer

Sökmotoroptimering

När det gäller sökmotoroptimering anser vi att det inte finns några genvägar för att nå ett långsiktigt och hållbart resultat, många aktörer i branschen hävdar något annat. Google är i dagsläget den överlägset mest använda sökmotorn, det är där vårt fokus ligger men vi optimerar för alla viktiga sökmotorer. Med ett gediget kvalitetsarbete har vi hjälpt flera företag att gå från lokal aktör till ledande i landet inom sin bransch. En bra sökmotoroptimeringskampanj kan vara ovärderlig för just ert företags framtid.


webb och mobila applikationer

Grafisk formgivning

Utan en grafisk profil som passar just ert företags bransch och målgrupp spelar det ingen roll hur bra den bakomliggande produkten är. Vi lägger stort fokus vid att hitta en grafisk profil skräddarsydd för er alltifrån logo, broschyr till webbplats. För att vinna kundens förtroende och tillit är det av stor vikt att ni använder ett grafiskt språk som är genomgående i all kommunikation från ert företag.


Apputveckling

Världen har blivit mobil! Redan år 2014 väntas surfandet via mobiler vara större än surfandet via datorer. Vi kan erbjuda all typ av apputveckling, från lätta restaurangappar med menyer och öppettider till mer komplicerade som spel med avancerad grafik och funktioner. Med en mobilapp kan du skicka pushnotiser till alla användare med t.ex. erbjudande. Pushnotiser har bland den högsta konverteringsgraden det går att få. Vi lanserar applikationen på alla plattformar (IOS, Android & Windows) så oavsett mobil kan appen bli nerladdad och använd. Vi kan stolt berätta att vi bl.a. har gjort en app åt världens bästa snowboardåkare. Vi älskar apputveckling! Är du intresserad av apputveckling är du välkommen att höra av dig till oss på 070 860 40 23 eller läs mer här.

[/container]

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar