E-handel

Vi älskar webben, mobila appar, e-handel och sökmotoroptimering


E-handel är vårt främsta område. Här har vi många års erfarenhet av att bygga skräddarsydda lösningar som optimerar våra kunders digitala handel. Allt för att möjliggöra en lyckad e-handelssatsning och samtidigt ligga i framkant gällande teknikens utveckling.

Att jobba med e-handel handlar om många olika delar. Konverteringsgraden är en av de viktigaste faktorerna för att nå framgång på nätet. Den mäter hur många av besökarna som faktiskt handlar och det är många olika faktorer som spelar in och påverkar resultatet. Bland annat är det design, flödesfärger, processer i kassan, produktbilder, produkttexter, trovärdighet och mycket mer. Vi har specialiserat oss på alla de viktiga delarna så att vi kan hjälpa våra kunder att lyckas på nätet.

När en besökare kommer in på en webbplats har man mindre än en sekund på sig att övertyga hen att detta är en trovärdig butik som levererar kvalitet. Det första som uppmärksammas är designen och den blir direkt avgörande för om besökaren får trovärdighet för butiken eller inte. Därför arbetar vi endast med skräddarsydda och kvalitativa designer som speglar företaget och dess produkter. Vi arbetar med en grafisk designer som bland annat har jobbat med GoPro och Know Cancer.

Vi jobbar också mycket med sociala medier och integrerar det i de olika butikerna. Vi implementerar det ända in på produktnivå så att alla produkter får sina egna ”like-knappar”, om det är Facebook man önskar att jobba med. Vi har inga begränsningar för vilka sociala medier som kan integreras med vår plattform, och det kostar givetvis inget extra.

Vi kan ta oss an hela processen från grafisk design, produktfotografering till strategi, marknadsföring och integrering med önskade affärssystem. Allt för att ni som kund ska kunna fokusera på det ni är bra på: er produkt.

 

 

 

 

Är du intresserad av att starta ehandel eller har du växt ur din befintliga plattform?

Hör av dig till oss på 0702 387 143

Välkommen!

 

 

 

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar