Företaget & vision

Vi älskar webben, mobila appar, e-handel och sökmotoroptimering

[container bg=”yes” w=”100%” float=”left” p=”10px”]

År 2006 reste Martin till Orlando, USA, för att åka Wakeskate och komma ifrån den maskintekniska utbildningen i Halmstad. Han reste med endast en tunn bunt dollars i fickan och en wakeskate i bagaget. Väl på plats fick han anställning på ett stort IT-bolag och blev där en av endast sex personer som fick arbeta kvar på företaget efter ett varsel som gällde 30 anställda. Samtidigt flyttade Niklas till Åre, för att göra sin första av fyra säsonger som säsongsarbetare, och där tillbringade han några av sina bästa år. Han studerade samtidigt affärs- och produktutveckling och fick ett stort intresse för båda ämnena.

Martin utvecklade sina programmeringskunskaper i USA och Niklas sitt affärssinne i Åre. År 2009 flyttade Martin tillbaka till Uddevalla och året därpå återvände även Niklas hem till Uddevalla och fortsatte sina studier, nu på Sveriges första E-handelsutbildning.

Nu några år senare har Martin med sin utvecklarexpertis och Niklas med sin unika e-handelsutbildning i bagaget tillsammans startat upp Majako AB. Ett ungt företag som vet vikten av att ha en kvalitativ webbplats, e-butik eller mobilapplikation.

Nu skapar vi webbplatser och webbutiker där du möter, lär känna och hjälper dina kunder. Vi bygger sidor dagligen efter dessa grunder och har lyckats få mycket nöjda kunder, men framförallt nöjda kunders kunder.

En webbplats är ett bra och effektivt sätt att möta sina kunder på. Med rätt upplägg, information samt välkomnande texter får man kunden att känna sig välkommen och trygg. Med ett trevligt bemötande trivs kunderna och fler av dem blir till slut betalande kunder.  Det är just detta vi är bra på, att konvertera en besökare till en lönsam kund. Vi driver en egen webbutik där vi har lyckats få hög konverteringsgrad och mycket nöjda kunder.

Vi hjälper dig att ge dina kunder vad de vill ha. Vi tar reda på vad de vanligaste problemen är för dina kunder och ser till att de får lösningen på sina problem så snabbt och lätt som möjligt. När kunden känner att den har fått hjälp med sitt problem blir den nöjd och tenderar att återkomma till din hemsida. För kunder i webbutiker är det ett behov du tillgodoser genom att de hittar den produkten de behöver, men principen är densamma. Vi kan hjälpa dig att bygga lösningar som tillgodoser kundernas unika önskemål. Du vinner mycket på att få dina kunder nöjda då det kostar sju gånger mer att skaffa en ny kund än att behålla en gammal. Men det visste du säkert redan.

De tre viktigaste grundpelarna i en webbplats är alltså mötet med kunderna, lära känna dem och framför allt hjälpa dem. När ni, med er nya webbplats, hanterar detta kommer ni ha det bästa verktyget till att skapa goda kundrelationer och få möjlighet att utvecklas som företag och därigenom öka lönsamheten.

 


[/container]

 

[ourteam title=”Möt vårt team” number=”4″][/ourteam]

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar