full screen background image

Portfolio

Nijavi Tidrapportering App

Nijavi Tidrapportering App Denna mobilapp ger den ansvarige tydligare kontroll över pågående projekt, han kan ta emot tidrapporteringar och mycket mer
click me

Warmia

Warmia Warma är en av de ledande golvvärmeaktörerna i både Sverige och Finland. Under 2012 byggde vi en helt ny mötesplats där de kan visa upp sina produkter.
click me

Skyltkoncept

Skyltkoncept Skyltkoncept är ett satsande företag som jobbar med skyltar och konceptlösningar. Vi fick uppdraget att skapa en modern webbplats som representerar företaget.
click me

3E Brand & Design

3E Brand & Design 3E Brand & Design säljer välkända varumärken och designade produkter från bla Schneider, Elko och GDS EL till företag som Biltema och andra stora kedjor.
click me

Salt & Stil

Salt & Stil Salt & Stil växte snabbt ur sin första e-handelsplattform så vi flyttade butiken till nopCommerce. De är idag mycket nöjda med sin nya webbutik.
click me

Helgason

Helgason Vi håller just nu på att utveckla bröderna Helgasons mobilapp där deras fans kan följa dem på deras resa i snowboardens absoluta toppklass.
click me

Breddas

Breddas Breddas är ett av världens bästa wakeboardteam. De behövde en webbplats där de kunde möta sina fans och bygga sitt varumärke. Fokus låg på sociala medier.
click me

Villa Sportgarden

Villa Sportgarden VillaSportgarden expanderar med stora nybyggnationer. Samtidigt behövde företaget en ny webbplats där de kunde visa upp sitt paradis för nya kunder.
click me

Know Cancer

Know Cancer Sedan 2008 har Majako jobbat med KnowCancer.com - en portal för cancerpatienter, överlevare, deras älskade och alla andra som är med och slåss för en cancerfri värld.
click me

Garnaffären

Garnaffären Vi driver själva Garnaffären.se - Sveriges absolut bästa garnbutik. Vi utvecklar, sökmotoroptimerar och marknadsför denna butik med mycket goda resultat.
click me

Alleco

Alleco Alleco är en av de ledande golvvärmeaktörerna. Under 2012 lanserade vi deras nya webbplats som hjälper kunderna att hitta rätt värmesystem till sitt boende.
click me

Pizza Delivery

Pizza Delivery Databanq Media Inc anlitade 2012 Majako att ta fram en dynamisk plattform som kunde massproducera liknande webbplatser inom olika kategorier.
click me