full screen background image

Portfolio

Warmia

Warmia Warma är en av de ledande golvvärmeaktörerna i både Sverige och Finland. Under 2012 byggde vi en helt ny mötesplats där de kan visa upp sina produkter.
click me

Skyltkoncept

Skyltkoncept Skyltkoncept är ett satsande företag som jobbar med skyltar och konceptlösningar. Vi fick uppdraget att skapa en modern webbplats som representerar företaget.
click me

3E Brand & Design

3E Brand & Design 3E Brand & Design säljer välkända varumärken och designade produkter från bla Schneider, Elko och GDS EL till företag som Biltema och andra stora kedjor.
click me

Breddas

Breddas Breddas är ett av världens bästa wakeboardteam. De behövde en webbplats där de kunde möta sina fans och bygga sitt varumärke. Fokus låg på sociala medier.
click me

Villa Sportgarden

Villa Sportgarden VillaSportgarden expanderar med stora nybyggnationer. Samtidigt behövde företaget en ny webbplats där de kunde visa upp sitt paradis för nya kunder.
click me

Alleco

Alleco Alleco är en av de ledande golvvärmeaktörerna. Under 2012 lanserade vi deras nya webbplats som hjälper kunderna att hitta rätt värmesystem till sitt boende.
click me

Pizza Delivery

Pizza Delivery Databanq Media Inc anlitade 2012 Majako att ta fram en dynamisk plattform som kunde massproducera liknande webbplatser inom olika kategorier.
click me

Chamber Of Commerce

Chamber Of Commerce 2009 anlitades Majako, av amerikanska Databanq Media Inc, som konsult för att tillsammans med ett team utveckla ChamberOfCommerce.com.
click me

Peak Eco Energy

Peak Eco Energy 2012 fick Majako förtroendet av Peak Eco Energy att designa logotyp samt bygga en miljödesignad och enkel webbplats med blogg/nyhetsfunktion.
click me

Globalhus

Globalhus Globalhus är en modern hustillverkare som bygger områden med hus som har riktigt låg energiförbrukning. Majako har byggt sidan efter Globalhus egen design.
click me

Prisma

Prisma Majako utvecklade år 2010 deras webbplats med grundtankar som lättnavigerat, informativt samt att visa på de mjuka värdena.
click me

Ivar Kjellberg

Ivar Kjellberg Ivar Kjellberg är ett av Göteborgs största fastighetsbolag, de vände sig till Majako 2012 för att få en ny mötesplats med sina kunder. Gick live efter 1mån
click me