tidrapportera-i-mobilen-nijavi

Idén till Nijavi kom när Anders på Korpstans Måleri AB upplevde ett problem med tidrapportering. Han var trött på och insåg hur mycket tid det tar att samla in och sammanställa tidrapporteringar i pappersform.

Uppdraget är att hjälpa Korpstans Måleri att spara tid och pengar med hjälp av en mobil applikation. Ytterligare funktioner som ökar värdet för är att Korpstans Måleri får bättre översikt över sina gamla, pågående och skapa helt nya projekt/uppdrag i mobiltelefonen.

I första skedet skissas appens funktioner, olika roller och övergripande design upp. Med en skiss är det enkelt att kontrollera att kundens vision och mål uppfylls innan utvecklingen börjar.

När kunden är nöjd med hur skissen ser ut börjar utvecklingen. Vi jobbar efter projektformen Scrum. Med Scrum har vi korta avstämmningar med dig som kund varannan vecka för att återigen säkerställa att era visioner och mål uppfylls i det arbete vi gör. Med hjälp av Scrum-modellen väljer vi också ut och prioriterar de absolut viktigaste funktionerna för appen och börjar utveckla dessa, i syfte att time-to-market blir så kort som möjligt.

 

tidrapportering-app-nijavi

 

Designen i denna app är enligt Apples egna designmallar och ramverk. Vi jobbar med Apples egna ramverk för att användarna av Iphone ska känna igen sig samt att kunden ville fokusera på funktioner framför design under första versionen. Appen fungerar idag på alla plattformar då den är webbaserad men på sikt kommer appen även byggas om till native och då utveckla designen och då ge alla olika plattformarna respektive design.

Resultatet är lyckat. Anders sparar idag själv tiden han la ner på att sammanställa tidrapporter, tidrapportera själv och samla in sina anställdas tidrapporter i pappersform. De anställda på Korpstans Måleri är också mycket nöjda med det nya sättet att tidrapportera, det går fort och är väldigt enkelt.

Adress: http://www.nijavi.se

 

Nijavi-grundare

Kunden berättar: 

Jag kom till Majako med ett problem, och gick därifrån med en app.
Resultatet med den här appen är över min förväntan.
Jag visste att appen skulle spara mig och mina anställda tid,
men med de extra funktionerna som att kunna skapa projekt och
skicka rapporter direkt ifrån appen till min ekonomiansvarig är
guld värt!

Jag gissar på att vi idag sparar 4-7 timmar arbetstid i veckan.
På ett år blir det en hel del pengar att spara.

Jag rekommenderar Majako, levererade över förväntan och jag är supernöjd!
// Anders Stenblock, Korpstans Måleri AB