Sökmotoroptimering

Vi älskar webben, mobila appar, e-handel och sökmotoroptimering

Google är idag i särklass den mest använda sökmotorn, och det är först och främst den vi anpassar webbplatserna för. Google ändrar sina algoritmer ständigt och det är viktigt att följa med i utvecklingen. Eftersom vi både driver egna webbplatser och erbjuder hjälp med sökmotoroptimering ligger det i vårt intresse att alltid följa med i utvecklingen och optimera alla de sidor vi arbetar med. Syftet med sökmotoroptimering är att driva mycket och rätt trafik till webbplatserna.

WordPress, Orchard och vår plattform är väl uppbyggda för sökmotorer och gör er webbplats lätt att hitta både för sökmotorer och besökare. Det finns gott om tillägg, till plattformarna, som hjälper till på vägen men det absolut viktigaste är den uppbyggnad som vi gör. Vi jobbar för att ge er ett bättre resultat än era konkurrenter.

Vi börjar med att undersöka din marknad och vilka sökord som är viktiga för ditt företag. Med hjälp av verktyg som D-A-D och Google Keyword Tools undersöker vi vilken rankningspotential de respektive orden har. Det är viktigt för att så fort som möjligt hamna högt upp i rankningen.

Med hjälp av sökorden bygger vi en sajtarkitektur med unika URL:er, H1:or, metatitlar, metaförklaringar och rubriker för varje enskild sida. Sedan implementerar vi de på er nya sida. Detta ökar er click-throu-rate betydligt och även er synlighet i sökmotorerna.

Det finns många fler faktorer som kan hjälpa er i sökmotorerna, vi har koll på vilka och ändrar naturligtvis dessa också.

När förundersökningen, D-A-D:n, sajtarkitekturen och de andra pusselbitarna är på plats gäller det att underhålla och följa upp arbetet. Vi använder oss av kraftfulla verktyg som Seomoz och Google Analytics för att säkerställa att du behåller din plats i sökmotorernas resultatlista.

Pagerank
Nedan finns några exempel på hur man kan sökmotoroptimera en hemsida för att få så bra PageRank som möjligt.

sökmotoroptimering