hero-blog-banner-image

Optimera din framtid med Majako workshop

Tillsammans pratar vi igenom de svårigheter och utmaningar du står inför. Vi gör en grundlig analys och kommer med förbättringsåtgärder för ditt varumärke och e-handel.

Bolla tankar och ideér med en e-handelsexpert

Vi har tagit fram det här konceptet då vi ser behovet från e-handlare, små som stora, som önskar ett bollplank med en expert inom området.

Ja, vi vill erbjuda dig möjligheten att diskutera och bolla dina tankar, ideér, och svårigheter i din business med oss. Sånt som du brottas med dagligen, stort som smått.

image
background image

Vi identifierar de "pain points" som bromsar din
e-handel från att nå sin fulla potential

Vårt team har en unik spetskompetens inom områden som AI, digital marknadsföring och skräddarsydda e-handelssystem. Vi kan fördjupa oss inom specifika områden enligt dina önskemål. Vår utgångspunkt är dock alltid din verksamhets aktuella behov och utmaningar.

Om du upplever problem som tidskrävande orderhanteringssystem, brist på konverteringshöjande åtgärder eller sega laddningstider som skrämmer bort potentiella kunder – då är det just dessa områden vi fokuserar på och hittar lösningar för. Men det skulle lika gärna kunna vara den grafiska profilen som inte attraherar din rätta målgrupp.

Investera i en bättre framtid för ditt varumärke och e-handel

Vi granskar och analyserar noggrant områden som:

  • Ökad försäljning
  • Kostnadsbesparningar med hjälp av effektivisering
  • Kundupplevelse
  • Grafisk profil & visuell identitet

Ja, här kikar vi med lupp! Om du vill.

Majako analyserar din e-handel och varumärke med lupp.

Boka din workshop med oss på Majako!

background image

Hur går Majako Workshop till?

Vi har delat upp Majako Workshop i tre mindre delmoment.

Den första delen består av ett uppstartsmöte där vi tillsammans brainstormar, diskuterar och bollar det du önskar ta upp. I den andra delen då analyserar, undersöker och arbetar vi på Majako på egen hand och sedan ses vi igen i den tredje delen där vi presenterar förslag på en åtgärdslista och summerar Workshopen.

Uppstartsmöte

En timmes uppstartsmöte där vi tillsammans med dig bollar dina tankar kring ditt varumärke och e-handel. Du styr diskussionen om önskade samtalsämnen. Vi dricker kaffe och snackar, på plats hos oss i Uddevalla eller digitalt via länk - du bestämmer!

image

Analys

Två timmar då vårt team på Majako går igenom din webbplats, e-handel eller sociala medier för att analysera det vi har kommit överens om. Vi nördar ner oss i din business helt enkelt.

Majakoanställda löser it-problem åt kund.

Sammanfattning

En timmes sammanfattning där vi presenterar en konkret åtgärdslista med förbättringsförslag som kan ta din verksamhet till nya höjder.

Hur du vill gå tillväga sedan är helt upp till dig. Vi välkomnar dig att fortsätta utvecklingen av din e-handel tillsammans med oss på Majako. Tillsammans kan vi bocka av dina to do's och önskemål i åtgärdslistan och bygga ett starkt varumärke.

image

Kostnaden för vår Förstudie Workshop är endast 10 000 kr, en investering som du dessutom kan dra nytta av, och får tillgodo när du väljer att samarbeta med Majako för att implementera våra föreslagna förbättringsåtgärder.

Vad kostar Majako Workshop?

Få tips och råd för att utveckla din e-handel

Låt oss inspirera dig med intressanta kundcase och de projekt vi arbetar med. Vi vill hjälpa och ge dig värdefulla tips genom den kunskap och gedigna erfarenhet vi besitter inom e-handelsutveckling. Du kan vara lugn, vi kommer inte att mailbomba dig.

Kontakta oss på Majako!

Skicka ett meddelande till oss här om du har några funderingar eller om något kring workshop känns oklart. Vi återkommer vi till dig inom ett 48 h.