hero-blog-banner-image

Kvalitativ e-handelsutveckling med Majako

Är du på jakt efter en riktigt robust och kvalitativ e-handelsplattform, som kan skräddarsys efter de specifika och ingående krav och önskemål som du har?

Kvalitativ e-handelsutveckling

Kvalitativ e-handelsutveckling, det är vad vi sysslar med och brinner för här på Majako. Som specialister inom e-handelsutveckling kan vi hjälpa dig att öka konverteringen, skala upp och nå nya höjder med de rätta verktygen. Det gäller att haka på tåget innan det är för sent och se till att vara "up to date" med marknadens förändringstakt. Annars kan du som e-handlare snabbt stagnera. Känner du att det finns en risk att din e-handel stagnerar? Med vår hjälp inom systemintegration, systemutveckling, automatisering och AI har din e-handel stor potential att gå som tåget!

Välja plattform

Vi vet av erfarenhet från våra kunder, att det kan vara sjuhelsikes svårt att veta vilken plattform som är rätt för just din e-handel. Det kan vara tillräckligt svårt att bara “solla agnarna från vetet” och förstå var du ens ska börja leta. Vi bollar gärna dina tankar och utmaningar kring din e-handel idag så du hittar den bästa lösningen för din e-handels förtsatta utveckling. Vi brinner extra för dig som begränsas och lider av växtvärk i ditt nuvarande e-handelssystem.

Robusta system

En e-handelsplattform behöver ha robusta system som kan hantera betalningar och transaktioner för att skydda känslig speldata och personlig information på ett säkert sätt. Ett robust system ska också kunna integreras med din e-handels tekniska system och lösningar. Som exempelvis hantering av lager, leveranser och betalningar.

Problemidentifiering

Kvalitativ e-handelsutveckling handlar för oss på Majako även om att kontinuerligt vara vaksam på och analysera data för att identifiera problemområden och brister på webbplatser. På så sätt kan vi alltid åtgärda problem, förbättra användarupplevelsen, öka försäljning och minska kostnader för våra kunder. Allt hänger ihop!

Via Discord kör vi det mesta av kommunikationen med våra kunder, det funkar alldeles utmärkt. Nära till både samtal och chat där frågor och problem kan besvaras och lösas snabbt, smidigt och effektivt. Ja, vi på Majako underhåller och utvecklar dagligen vår kunds business genom täta dialoger tillsammans. Du är alltid välkommen att kontakta oss på discord.

Utveckla din e-handel med Majako

Vi arbetar dagligen med att ständigt förbättra och optimera e-handelsupplevelser. Det gör vi genom att konstant generera en högre kvalitet, bättre effektivitet och en sömlös användarvänlighet. It´s a never ending story and we love it!

Det kan vara den största skillnaden mellan Majako och en annan e-handelsleverantör - vi slutar aldrig att utveckla ditt projekt. Om inte du sätter stopp. Vi utvecklar parallellt med att dina önskemål, behov och krav förändras. Och vi har samma målbild som dig - att din e-handel ska bli eller fortsatt vara bäst i klassen!

Kärnan av en verksamhet är att man löser andra människors problem. Vi löser våra kunders problem. Vi vet av erfarenhet vad vi ska ha extra koll på och var risker kan dyka upp. Vi gillar problemlösning men framförallt så trivs vi med att utveckla och underhålla våra kunders business så att de inte drunknar i ett, som vår kund uttryckt det: "råttbo av kod". Hans business var långt under ytan innan vi startade vårt samarbete. Men den e-handeln lever idag och florerar mer än någonsin och något råttbo existerar inte längre.

Kontakta oss när du behöver en riktigt vass samarbetspartner som kan utveckla din e-handel i den riktning du önskar, utan begränsningar. Vi är en liten byrå med ett talangfullt team av utvecklare. Till skillnad från stora byråer, ser vi på ditt projekt som vårt eget. Det är så vi jobbar. Du kan ge dig på att vi är den motor, det bollplank och den klippa du saknat i tidigare plattformar och utvecklingsprojekt! Vi tror på dig och din e-handel: den har en större potential än du vågar tro.

Välkommen att höra av dig!

Vi är en liten byrå med ett talangfullt team av utvecklare.

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.