hero-blog-banner-image

Webbutveckling i Uddevalla

Majako är en startup i tillväxt som arbetar med mindre e-handlare och etablerade e-handelsbolag.
Vi utgår från Uddevalla men har kunder runtom i världen.

Kvalitet är vår signatur! Med oss kan du som kund vara säker på att varje del av ditt system är genomtänkt, välkonstruerat och noga utfört; med omsorg.

image

Vi knäckte koden

Tänk att det snart är fyra år sedan som vi käka pizza och brainstormade kring att tillsammans starta upp ett bolag inom e-handelsutveckling. Vi knäckte koden för Majako samma kväll och beslutade oss för att köra.

Vi, två erfarna och passionerade utvecklare, Martin Gustafsson och Emil Laurell är idag tillsammans med våra kollegor ett väl sammansvetsat team inom e-handel, bestående av skickliga utvecklare, ux-designer och en kreativ digital kommunikatör.

image
background image

Sveriges främsta bolag inom

e-handelsutveckling och en eftertraktad arbetsplats

Vi omfamnar yrkesstolthet och trivs exceptionellt bra med det vi gör – att utveckla våra kunders projekt, med samma engagemang som om de vore våra egna.

Visionen vår att Majako ska vara en av Sveriges främsta företag inom e-handelsutveckling och en eftertraktad arbetsgivare, den arbetar vi på varje dag!

Grym teamutveckling - gemensam resa som kollegor

Värt att fira Majako tänkte vi och drog till Lissabon på en workation med hela gänget!

Veckan bjöd på meetups för designers och utvecklare, Majako-workshops, tapas, surf, fotbollsmatch och en och annan bira på stranden efter avslutade arbetsdagar. En grym vecka som team!

image

Vi på Majako bakom kulisserna

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
background image

Majako hjärta open source

Vi utgår alltid från någon "standardlösning" i form av befintliga plattformar men där alla är open source. Det ger oss möjligheten att specialanpassa efter våra kunder och deras unika önskemål. Plattformar som vi utgår från är bland annat nopCommerce, Saleor och WooCommerce.

Vi vågar utmana digitala strategier, föreslår konverteringsåtgärder och kommer med rekommendationer och förbättringsförslag. Vi älskar känslan när det blir en trevlig “return of investment” över det arbete vi utför i form av resultatet som det ger när vi gjort ett bra jobb. Den glädjen är härlig, den delar vi både internt och med våra kunder.

Det är här i Uddevalla vi hänger

I centrala Uddevalla finns vårt HQ - ett nyrenoverat vardagsrum på arbetstid. Väldigt trivsamt. Vårt kontor ligger precis vid tågstationen, nära all kollektivtrafik. Kör du bil så ser du kontoret vårt från 44:an. Tuta så vinkar vi!

Dörren vår är alltid öppen för ditt projekt, oavsett vart du håller till - att arbeta digitalt med kunders projekt är inget hinder för oss, snarare en del av en fungerande vardag här på Majako.

Uddevallabron ligger nära Majakos kontor.

Gillar du att koda eller har andra skills i rockärmen?

Livet är för kort för att inte arbeta på Majako. Har du intresse av att komma i kontakt med oss, välkommen att höra av dig! Vi är alltid på jakt efter fler ninjas att joina vårt team!

Två glada utvecklare tittar i kameran på Majakos kontor. I förgrunden syns gröna växter.