hero-blog-banner-image

Majako Cloud - ingen vanlig hosting!

Majako är även hostingleverantör, men ingen vanlig sådan. Vi har tagit fram Majako Cloud för just våra kunder för att kunna ge den bästa servicen, prestandan och upplevelsen på ett kostnadseffektivt sätt.

Trygg övervakning av hostingmiljö och applikationer

Majako Cloud körs på DigitalOceans servrar i Amsterdam. Vår hostingmiljö skyddas av DigitalOceans standardskydd mot intrång.

För att minska attackytorna exponeras endast de delar av applikationerna publikt som faktiskt behöver det. Hostingmiljön och applikationerna övervakas ständigt för att upptäcka eventuella problem innan användarna gör det.

image

Vad kostar det att sitta tryggt i båten med Majako Cloud?

Från 500kr/månad, men det anpassas efter hur mycket resurser som krävs för att dina applikationer ska vara snabba och må bra hela tiden.

Illustration med Majakos logotyp i seglet på en liten båt.

Vi vill inte låsa upp dig till fasta resursbegränsningar

Vi vill snarare ge varje installation den kraft och kapacitet som behövs. Vi har möjlighet att styra detta individuellt per applikation och tilldelar alltså de resurser som krävs utan extra kostnad, så länge inte exempelvis ökad trafik eller last ökar resursbehovet drastiskt.

Lås upp låset så att din e-handels kan nyttja sin fulla potential.

Tillsammans kommer vi överens om en månadskostnad

Vi har löpande diskussion kring om mer resurser behövs på grund av exempelvis ökad trafik eller nya funktioner. Databaserna backupas kontinuerligt, så att man kan återställa till vilken tidpunkt som helst från den senaste veckan. Applikationernas data och konfiguration backupas dagligen och sparas i en månad.

image

Vi tar även hand om och supportar din webbplats!

Vi övervakar, rycker in och åtgärdar som om ditt projekt vore vårt eget projekt. Kolla in vilken av våra tre avtalsnivåer som passar din webbplats bäst.

image

Få tips och råd för att utveckla din e-handel

Låt oss inspirera dig med intressanta kundcase och de projekt vi arbetar med. Vi vill hjälpa och ge dig värdefulla tips genom den kunskap och gedigna erfarenhet vi besitter inom e-handelsutveckling. Du kan vara lugn, vi kommer inte att mailbomba dig.

Vill du veta mer om Majako Cloud?

Kul att du är intresserad av Majako Cloud. Varmt välkommen att kontakta oss så återkommer vi till dig inom ett par dygn.