Precis som en astronaut som driver runt utan en tydlig riktning kan vi på Majako hjälpa dig på rätt bana igen. Det genom att säkerställa att ditt varumärke är attraktivt och därefter kicka igång din e-handelsresa tillsammans med dig.

Mindre e-handel med begränsade resurser och stora ambitioner?

Vi på Majako är e-handelsexperter och vet att alla framgångssagor startar från början. Utveckla din
e-handel i tät dialog med oss.

Vi rekommenderar alltid de alternativ som ger störst effekt

Att säkerställa att det finns en grafisk profil och att den matchar ditt varumärkes identitet och produktutbud är något vi brukar rekommendera våra kunder att göra i ett första steg.

När det är klart, då kickar vi gemensamt igång din e-handels fortsatta utvecklingsresa!

image

Bygg inte varumärke med en rörig och ointressant webbplats

Du behöver profilera din business starkt så du kan attrahera din rätta målgrupp. Vi kan hjälpa dig att ta fram en träffsäker färgpalett och grafiska element så att ditt varumärke väcker nyfikenhet och får den uppmärksamhet det förtjänar - på riktigt.

image

"Våra kontakter på Majako känns redan som en del av vårt lilla team!"

Att samarbeta med Majako har varit kul och smidigt, de har varit lyhörda för våra önskemål, haft stor respekt för våra möjligheter som mindre bolag och verkligen levererat med hela hjärtat.

Genom att tipsa oss om kostnadseffektiva arbetssätt har vi också getts en möjlighet att på ett enkelt sätt själva arbeta vidare. Våra kontakter på Majako känns redan som en del av vårt lilla team på pongo.se och för oss är det en viktig känsla att ha med en leverantör och bådar gott för framtida samarbeten.

EMMA LINK, VD PONGO

image
Majako hjälper dig som e-handlare på rätt bana igen så du slipper känna dig lost in space.

Behöver du komma på rätt bana med en mindre e-handel?

Vi har tagit fram ett koncept för dig som driver en e-handel: en workshop med oss e-handelsexperter! Vi vill erbjuda dig möjligheten att bolla dina tankar, ideér, och svårigheter i din business med oss. Sånt som du brottas med dagligen, stort som smått.

När du workshopar med oss får du chansen att djupdyka tillsammans med vårt kunniga team på Majako. Vi gör en noggrann analys av ditt varumärke och din e-handel och kan lägga grunden för potentiella framgångsrika projekt tillsammans med dig. Vi tar fram innovativa förslag och kartlägger förbättringsåtgärder för din business.

Är du trött på att känna sig "lost in space" och vill lyfta din verksamhet till en helt ny nivå? Workshopa med oss!

Få tips och råd för att utveckla din e-handel

Jag samtycker och godkänner att Majako får skicka mig e-postmeddelanden kring e-handelsutveckling samt inspirerande kundcase och nyheter.

Låt oss utveckla din business tillsammans

Känn dig fri att kontakta oss på Majako med dina frågor och funderingar kring din e-handel.

På Majako är arbetsmiljön trevlig.